maandag 28 maart 2016

PASEN


Van 14 t.e.m. 25 maart hebben we geleerd over en gewerkt aan het thema Pasen.
We stempelden met wattenstaafjes een haasje.
We kleurden een grasstrook met kleurpotloden.


 We prikten de haasjes uit.Ons Paasmandje is klaar en nu maar hopen dat de Paashaas nog langskomt...Deze 2 weken stonden ook in het teken in de 2de fase van de testen i.f.v. het kleuterrapport. De bespreking van deze testen gaat door op de oudercontacten van 7en 8 juni. Houden jullie deze data alvast vrij?

Tussen de vele testjes door was er ook nog tijd om te spelen.

Op vrijdag keken we naar de poppenkast van "Haasje Huppel". Hij verstopte eitjes voor Nellie en Mina. 

Zou de Paashaas voor ons ook langskomen met dit slecht weer???De Paashaas had van ons toiletbezoek gebruik gemaakt om snel de eitjes in onze klas te verstoppen. Wat een hilariteit en gelukkig was hij niemand vergeten!

 's Middags werden we door het oudercomit√© getrakteerd op lekker frietjes met ketchup of mayonaise en curryworst voor het Paasfeest.


En 's namiddags was het tijd om aan de Paasvakantie te beginnen, natuurlijk met onze gevulde Paasmand in de hand!Tenslotte hebben we ook nog de jarigen van de maand maart gevierd: gefeliciflapstaart Zo√ę en Siebe!


En nu gaan we genieten van de Paasvakantie.

Op maandag 11 april starten we met het thema "Bob de bouwer". Mochten jullie iets over dit thema hebben, mag dit meegegeven worden met jullie kleuter. Voorzie wel alle items van hun naam aub.