vrijdag 22 mei 2015

KS2 SCHOOLREIS

Afgelopen week stond vooral in het teken van de jaarlijkse schoolreis. Op maandag 18 mei vertrokken we, alle kleuters van 't Belhameltje, met 2 grote autobussen richting Kasterlee. Ook 2 mama's, 2 stagiairs-juffen en 1 oma reisden mee als extra begeleiding.

In de voormiddag bezochten we de binnenspeeltuin Domein De Putte. Daar werden we getrakteerd op een extra drankje bij onze boterhammen en daarna genoten we nog van een ijsje. Dankjewel Oudercomité voor de sponsoring! Maar uiteraard werd er vooral gespeeld en geravot.

Op de middag brachten de bussen ons dan naar Kabouterkesberg. Daar wachtten Snelle Frieda en Rita ons op. Zij namen ons mee op tocht door het bos op zoek naar Naaiboetiek Halve Gare. Rita had per ongeluk alle motten van Kabouterland vrijgelaten en die hadden de broeken van de kabouters opgegeten, zodat die in hun blootje liepen... We moesten snel voor kabouter Amadee een nieuwe broek gaan kopen bij Halve Gare. Uiteraard maakten we onderweg heel wat mee ... Uiteindelijk vonden we de boetiek waar nog net 1 broek voorradig was. Als beloning voor onze inzet kregen we nog allemaal een "keelpastille" (cola lolly) van kabouter Amadee.

Verder spreken de foto's voor zich!